Sista pluggdag

tvätten är nu klar,då jag sprungit upp och ner för alla mina trappor. Skönt att allt gick in på min tid trots en halvtimmes låning av en granne.

I Växjö stad är det väldigt mulet idag. Skulle gått på en promenad var tanken men nu vet jag inte. Borde plugga eftersom det är sista dagen för inläming nu innan terminen slutar. Det känns väldigt kyligt i luften om man kollar ut.
tror jag tänkder lite ljus och sätter mig och plugga rmed hög musik på. Ja det tar jag och gör.


Spontanitet

Det bästa jag vet är när ma numgås med sina vänner och allt blir sådär spontant. Jag har under kvällen idag bakat bullar och det visade sig att jag inte ägde en pensel. Så sprang över till kollektivet (fyra tjejkompisar i en lägenhet)  och lånade. Jag SPRANG verkligen, va sjukt varm efteråt. Så gräddade mina bullar och gick tillbaka till tjejerna för att lämna tillbaka den när ajg var färdig. Då blev jag inbjuden till en mysig stund med glass, te, massa prat och mys.
Kan inte bli mycket bättre. Gillar verkligen när man bara går efter känslan.

KOm på när jag gick hem att vi glömde att be. Vi får göra det på vårt egna håll istället. Det är bara så inspirerande och göra det ihop med sina fina vänner.

hittade lite fler bilder från bröllopet som inte är upplagda.

min underbara bror med min fina mor hack ihäl



Vackra brudparet


Jag och Hanna

Sommarkänsla

Dagen har varit slapp och åter slapp. Jobbat och varit på kurs återigen, men avslutningen på dagen var ju ändå den bästa.
Stötte på någora kompisar vid sjön och satt där en stund och pratade och sjöng och skrattade till sent. Det är så sommaren ska vara och det är så man ska komma ihåg sommaren. Inte något regn och dålig väder. SOL, jordgubbar, härligt umgänge, sjunga vid brasan med gitarr, härliga kvälla.



Vacker utsikt och underbar värme!!


Ett plus att vara allergisk mot vete

Idag har jag åte varit på kurs för jobbet som jag är på i sommar. Fick lära mig (inte) mycket, och ritade mig genom dagen då man inte sov istället. Tyvärr!!
Förmiddagen bestod av läkemedelshantering, avvikelse och annat inför deligering. var ritkgit intressant men jag visste redan de mesta. Så fick vi fika bestående av macka och KAFFE. Eftersom jag är vete allergiker så fick jag annan mat, letade en stund och hittade mitt namn på en stor tallrik med massa frukt. För där stod även mitt namn. Såg då ett äpple, ett päron och en banan som var mina, och kollad emot de andras macka, vilket va en liten fralla med ost. Så det gäller att vara allergisk, då får man mycket bättre mat ;)
På eftermiddagen så skulle vi även då fika med KAFFE (har gjort mig beroende efter kurserna) och de andra fick då en pytteliten biskvi medans jag fick samma tallrik som jag fick på förmiddagen.


Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen och lägga mig och läsa bibeln. Ska bli så skönt
GOD natt


Team UBK

Utbildning hela dagen lång med allt om mitt sommarjobb. Lärde mig inte så mycket, så dagen har bara inehållit typ mat och kaffe. Men det är trevligt!!

Ikväll har jag varit och kollat på fotboll då mina vänner spelat korpfotboll på teleborgs fotbollsplaner. Tyvärr förlorade dem men de spelade ändå bra tycker jag. Hade många chanser på slutet, men fick inte till det riktgit.

Så TEAM UBK, GO GO GO GO!!!!



Vi var en stor publik som hejade på dem så mycket, men ack ack, det hjälpte inte tyvärr. De andra laget spelade tråkigt spel i deras målområde och sköt bort allt vad de nådde. Nu säger ni säkert att det är meningen, jo visst är det det, men inte bara rakt ut. Utan det ska vara snyggt med. De va ändå en rolig match att kolla på och vi hejade på som bara den med ramsor och klappningar.


Bröllop

I helgen har jag varit på bröllop. Min morbror och hans fru har gift sig i vackra Vitemölla, sedan hade vi festen på Kiviks hotell. Åh det var så vackert med fint väder och härligt gäster. Närmaste familjen var med.

 

Det var inget att klaga på. Hotellet vi bodde på hade även en spaanläggning som vi hade tillgång till så mellan lunchen och själva bröllopet så var vi i spaavdelningen med jacuzzi och bastu. Det var så lyxigt, man fick massa frukt och fick se ut över havet vid kivik. SÅ sjukt härligt.

 

Eftersom det verkade bli något fel på bilderna när de skulle laddas in i datorn så måste jag kolla och fixa det innan jag kan visa er dem senare.


NYa tag!

Efter en lång tid med uppehåll, lathet och annat som måste ha gjorts så ska jag nu blogga igen. Så nu är det min blogg som ska få mycket uppmärksamhet under sommaren. Såklart även Gud. Det är han som leder mig i allt som jag gör och han är den största av oss alla. Går inte att förklara i ord hur stor han är.

GUD som sagt.
-Han välsignar oss med hur mycekt kärlek som helst.
-han helar oss (stavning är jag osäker på)
-han gör oss trygga
- han leder iss

Det är så otroligt mycket sopm han gör, och vi vet knappt hälften vad han kämpar med för oss och det är dagligen han gör det.

Fick nya idéer och annat tankesätt idag då vi hade ungdomsledarsamling hos våran ungsomspastor och hans familj. Där fick vi disskutera hur hösten ska vara och komma med idéer om hur vi ska förbättras etc.
En mycket givande dag. Under kvällen satt vi även i små grupper och bad för varandra och där fick jag upp ögonen om hur viktigt det är att förlåta (som vi även pratat om i hemgruppen). Vi måste förlåta för att kunna gå vidare, annars kommer det bara växa och växa och vi blir bara svagare och svagare. Gud är den första som vill hjälpa oss, men vi måste ta tag i det själva. Tyvärr kan inte GUD gör adet åt oss rent fysiskt, torts att han hjälper oss. Han är ju trots allt GUD!!!




Se på denna bilden. den visar verkligen att Gud är med oss ALLTID!! Tänk själv på vem av händerna vår Herre är och vem tror du din egen han är av denna bild?

Tack för mig

RSS 2.0